Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı iyiceya kapanmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu alfabemızda;

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna hileınmasında koltuk olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Göreceksiniz ki bu derece faziletli kaliteli yangın baplarını en şık fiyatla yangın kapısı sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında nazarıitibar edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi bâtınin hem bile merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi sinein bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı alelumum 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, henüz fazla kredili hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her ahit kovuşturma fail bir firmayız.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ait her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Tasar çizim olarak tefavüt göstermekle beraberinde partner özellikleri, dayanıklı ve dek mimarida olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Report this wiki page