En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri yüz baplar pert görmez.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir fen ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın en kötü risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdemoğlu boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + düzen seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Mühlik sınıftaki işlemyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir koruma içinde bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni alelumum sınırlı dış alana sahip yahut estetik kasavetların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik derunin tercih edilir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu boyut arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım nöbetlemleri esnasında kullanıcılara yangın kapısı ağırbaşlı kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page